MENIU

Este despartirea temporara o solutie pentru a-ti salva relatia?

In orice relatie, la un moment dat situatiile tensionate isi fac aparitia, cu regularitate, si cu o frecventa din ce in ce mai mare.

Cu toate acestea, inima iti spune ca o despartire este mult prea mult asadar, alegi solutia cea mai putin dureroasa, separarea temporara. Uneori timpul petercut singur si spatiul personal pot rezolva conflictele si pune ordine in ganduri si sentimente.

De ce sa iau o pauza?

Putine sunt relatiile care decurg de la sine si fara conflicte. Intr/un cuplu, se regasesc 2 individualitati distincte, 2 personalitati, fiecare cu interesele si dorintele proprii. De aceea, pentru a putea functiona ca un cuplu, este vital sa inveti cum sa negociezi aceste diferente. Cu toate acestea, uneori, tocmai diferentele sunt cele care iti pot lasa impresia ca singura cale viabila pentru a-ti pune ordine in viata este despartirea. Aceasta este o decizie drastica, si trebuie sa o iei atat cu inima cat si cu mintea impacata. In unele cazuri insa, cea mai buna solutie pare a fi separarea pentru o perioada, timp in care poti evalua mai bine situatia, analiza problemele. In fine, amandoi veti avea posibilitatea de a va decide cu mintea limpede, asupra viitorului relatiei.

Articolul integral pe Lyla.ro.

Mai multe articole despre:
cuplu relaţie pauză despărțire temporară