MENIU

eMAG.ro – Ofertă specială la schiuri. Care sunt cele mai ieftine modele

eMAG.ro vine cu o ofertă specială pentru schiuri pe care le puteți achiziționa la prețuri foarte avantajoase prin magazinul online.

eMAG.ro – lista cu ofertele pentru schiuri e disponibilă AICI.

În continuare am făcut un clasament al celor mai ieftine modele de schiuri disponibile de la eMAG.ro. Prețurile beneficiază de reduceri de până la 45% și devin mult mai accesibile pentru un buget redus. Distracția din această iarnă trebuie întregită cu ajutorul schiurilor ieftine de la eMAG.ro.

eMAG.ro – Schi head Monster team

Acest set de schiuri cu legătură pentru segmentul juniori care se inițiază în acest sport este un set printre cele mai ieftine. Profilul este X shape si culoarea este alb roșu. Schiurile au o lungime de 157cm și lățime de 6.5. Oferta poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – Schi head Supershape Team

Un set de schiuri Supershape Team cu tot cu legătură SL 75 beneficiază de un preț foarte avantajos de la eMAG.ro. Setul are 157 cm lungime și umplutura schiurilor este dintr-un compozit de fibră de sticlă jachetată de carbon. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – schiuri Head SuperShape Team

Acest model de schiuri de la eMAG.ro este recomandat pentru juniori sau femei, folosesc tehnologia ERA 2.0 și Profil X Shapre, legătura este inclusă în pachet și are o lungime de 157cm. Schiurile au culoarea roșie și oferta completă poate fi găsită AICI.

eMAG.ro – Schiuri Volkl RTM

Aceste schiuri sunt perfecte dacă vrei să te bucuri de o zi lungă pe pârtie, miezul este din lemn Full Sensor Wood Core. Schiurile au 149 cm și sunt recomandate atât pentru bărbați cât și pentru femei, abilitate – intermediar. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Schiuri HEAD AR Instinct PP9

O reducere uriașă de 46% este disponibilă pentru aceste schiuri Head AR este disponibilă pentru începători sau intermediari, are lungime de 156cm și folosește tehnologiile Power Carbon Jacket, UHM C, Allride Rocker și ERA 3.0. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Schiuri K2 SuperOne 011

O pereche de schiuri special concepute pentru femei este K2 SuperOne. Schiurile au o lungime de 146cm și sunt potrivite pentru schiorii intermediari, care doresc să treacă la următorul nivel. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – Ski Atomci Cool Minx Ezy

O altă pereche de schiuri cu legătură Lithium 10 beneficiază de la eMAG.ro de o reducere de preț de 36%. Schiurile au lungimea de 141cm și sunt multicolore, recomandate atât pentru începători, cât și pentru cei de nivel mediu. Prețul poate fi găsit AICI.

Mai multe articole despre:
emag.ro