MENIU

Dry sex, preferat de thailandeze. Ce presupune asta?

Absența acestui lucru poate fi o piedică neplăcută și dureroasă. Cu toate acestea, există femei care acceptă sau aleg să facă sex cu partenerii lor atunci când au vaginul uscat. Da, chiar dacă sună dureros, aceasta este o nouă tactică a femeilor din Thailanda, Indonezia, America de Sud și Africa.

Aceste femei sunt dispuse să-și sacrifice propria plăcere sau sănătate pentru a le oferi partenerilor senzații intense. Ele au dat o nouă interpretare metodei „dry sex” , care reprezenta până acum puțină vreme sex fără penetrare.

Cum se procedează de fapt?

Noua interpretare a dry sexului este ca actul sexual să se consume „pe uscat”. Prin această tehnică se reduce umiditatea vaginului și pare mult mai strâmt. Femeile din Thailanda folosesc diverse metode de a-și usca vaginul înainte de a face sex. Vaginul uscat, nelubrifiat, se umflă prin frecțiune și creează impresia unui penis mai mare, iar în acest mod bărbații pot căpăta mai multă încredere.

Pentru thailandezi și africani, un vagin uscat și strâmt este unul care nu fost lărgit din cauza suprautlizării. „Un vagin umed transmite faptul că femeia obișnuiește să întrețină relații sexuale cu mai mulți bărbați. Vaginul uscat, pentru mine cel puțin, creează impresia că femeia este cuminte, pură”, a explicat Lukkana Punvichai, o jurnalistă de origine thailandeză.

Cum se obține un vagin uscat?

Pentru a usca un vagin thailandezele își introduc în vagin, cu puțin timp înainte de sex, praf de cretă, nisip, frunze ori diverse ierburi, hârtie sau burete. De asemenea, multe femei apelează în mod inconștient la dușurile interne cu lichide pe bază de sodă caustică, ce conțin detergenți, antiseptice, alcool și chiar clor! Din păcate, aceste substanțe, combinate cu un act sexual fără lubrifiere cauzează abraziuni vaginale ce favorizează răspândirea infecțiilor dar și contactarea bolilor cu transmitere sexuală .

Mai multe articole despre:
sex Dry sex thailandeze