MENIU

Dovada existenţei îngerilor? Imagine incredibilă pe cerul Londrei

Ingerii sunt creati de Dumnezeu, ei fiind considerati niste fiinte fara trup, insa dovezi privind existenta lor sunt foarte greu de gasit. Iata ca acum, un rezident din Londra a fotografiat o forma eterica ce ar putea fi un inger, pe cerul capitalei britanice, scrie ziare.com.

Un inger al Domnului ar fi coborat pana in apropierea taramului oamenilor, la Barking, in cartierul Greater London, potrivit Express.

Aceasta zona a fost locul de nastere a doi capitani ai nationalei de fotbal a Angliei, Bobby Moore si John Terry.

Mirjeta Binoke, in varsta de 38 de ani, era in spatele gradinii sale cu prietenii cand s-a uitat pe cerul noptii si a vazut Luna flancata de patru stele.

Ea a crezut ca va captura o fotografie frumoasa si a mers in casa pentru a-si lua telefonul si a face o poza.

"Cand ne-am uitat la fotografie, am vazut aceasta imagine acolo si toata lumea a fost uimita de ea. Primul meu gand a fost ca ar putea fi o creatura precum un porumbel, dar toata lumea a spus ca arata ca un inger", a spus Binoke.

Cu doua zile inainte de a face fotografia ingerului, fiul directorului companiei la care lucreaza Mirjeta era in dormitor, cand si-a anuntat parintii ca a vazut un flash de lumina foarte stralucitor care a venit de deasupra casei si din afara ferestrei sale.

Mai multe articole despre:
Marea Britanie poză nor îngeri cer