MENIU

Doi vloggeri americani, impresionați de București: E mai curat ca Parisul

Vloggeri americani

Doi vloggeri americani aflați în vizită în România au rămas impresionați după un tur al Bucureștiului. Turiștii au fost surprinși de diversitatea mâncărurilor românești, dar și de arhitectura orașului. Pe lista lor s-au găsit obiectivele turistice principale, dar au admirat bisericile frumos pictate. 

Cei doi turiști au spus că orașul li se pare mai curat decât Parisul. Au recomandat muzee, iar despre biletele de intrare susțin că sunt foarte ieftine.

Cu toate acestea, nu au putut să nu observe clădirile abandonate din centrul orașului. Au fost impresionași de arhitectura lor și i-au invitat pe internauți să ajute la renovarea lor.

Au dat nota 10 și preparatelor culinare românești.

"E mai mult grafitti, dar și prețurile sunt mult mai mici. E mai curat decât în Paris. Da, sunt clădiri sovietice și grafitti, dar e mult mai curat, iar oamenii sunt mult mai cumsecade decât în Paris. Iubesc Parisul, dar acest oraș e mai bun decât Parisul. Dacă ne gândim la toate aspectele, e mai bine în București, decât în Paris", au concluzionat cei doi americani în videoclip, în timp ce admiră arhitectura unei clădiri din Centrul Vechi. 

Cei doi vloggeri americani contribuie la promovarea frumuseților și culturii românești și au adus un omagiu unei capitale europene mai puțin cunoscute, dar cu atât de multe de oferit. Cu toate că au călătorit în multe colțuri ale lumii, Bucureștiul a lăsat o amprentă specială în inimile lor.

Mai multe articole despre:
vloggeri bucuresti paris