MENIU

Dieta fast-food: cum pot slăbi cu mâncare rea?

Dieta fast-food

Daca esti o persoane care nu se poate abtine de la mancarurile fast-food si de la mesele la restaurant, aceasta dieta este potrivita pentru tine. Regimul dureaza sase saptamani si te poate ajuta sa slabesti daca stii ce sa alegi din meniu!

Dieta fast-food poate parea, in prima instanta, ceva imposibil, caci acest tip de mancaruri sunt adesea asociate cu un stil de viata nesanatos care duce, mai mereu, la ingrasare. Dar un regim de sase saptamani cu produse fast-food atent alese te poate ajuta la slabit. Iata cum!

In dieta fast-food poti manca pui la gratar, cartofi copti, chili, fructe parfait, castravecior murati, morcovi rasi si salata de varza fara nicio problema. Insa, in loc sa alegi un produs impachetat in chifle, trebuie sa optezi pentru lipie, caci contine mai putine calorii si este chiar mai sanatoasa decat painea. Dincolo de aceasta regula, orice produs alimentar prajit este strict interzis. Cu alte cuvinte, in dieta fast-food nu poti manca pui, vita sau porc prajit si nici cartofi prajiti.

Cat despre sosurile de salate, in loc de cele albe, adesea pe baza de maioneza, alege sos vinegret si roaga-l pe cel care o prepara sa puna mai putin in salata. In felul acesta, excluzand sosurile pe baza de maioneza, poti elimina 130 de calorii la o singura masa.

Sa luam ca exemplu clasica shaorma. O poti transforma intr-o masa sanatoasa daca cer sa ti-o faca astfel: sa puna pui sau vita, de preferinta nu porc, sa puna salata, castravecior, morcovi rasi, ceapa daca iti place, sare si piper si atat. Fara sosurile specifice si fara cartofi prajiti. Infasurata in lipie te vei bucura astfel de o masa sanatoasa fara a avea un surplus caloric. Mai mult, opteaza pentru o shaorma mica sau medie, niciodata pentru una mare.

Vezi mai multe pe lyla.ro.