MENIU

Dieta cu nuci, secretul unei siluete de invidiat

Daca nu mai stii ce sa faci ca sa scapi de kilogramele in plus iti propunem sa incerci dieta cu nuci, ce este inspirata din regimul mediteranean.

Nucile sunt bogate in antioxidanti, acizi grasi omega 3, proteine si fibre, fapt pentru care sunt benefice pentru organism. Urmand aceasta dieta vei slabi un kilograme pe zi, insa nu este indicat sa o urmezi mai mult de zece zile.

In timpul dietei cu nuci poti sa mananci la micul dejun o salata de rosii,cu o mana de nuci si o lingura de ulei de masline,o felie de paine din cereale integrale si o ceasca de ceai sau o cafea. Daca preferi branza, combin-o cu nuci sau alune, o felie de paine graham si ceai sau cafea, dupa preferinte. In alta zi poti manca iaurt cu migdale sau cu nuci,cateva felii de legume (ardei,rosii,castraveti), o chifla din cereale integrale si ceai sau cafea.

La pranz, in schimb, mananca supa de legume, salata de cruditati cu branza si ulei de masline, iaurt cu cereale si,intotdeauna ia si un pumn de nuci. Daca simti nevoia poti manca si un mar,un strugure mic sau curmale.

La cina consuma o ciorba de cartofi cu salata de cruditati si un pahar de suc de legume ori de fructe. Evident, poti sa mananci nuci, alune, migdale ori caju. Daca ciorba nu este pe placul tau mananca supa crema de broccoli, salata de ciuperci cu smantana ori supa de rosii.

Mai multe articole despre:
mâncare dietă slăbire dieta nuci