MENIU

Dezvăluire incredibilă de la Oana Zăvoranu! O acuza pe mama ei, însă a ajuns să facă şi ea la fel

<p>Oana Zăvoranu</p>

Oana Zăvoranu a vorbit săptămâna trecută, într-o emisiune TV, cu spiritul mamei ei moarte. Totuşi, cum a ajuns bruneta să creadă în spiritism?

Dezvăluirile le-a făcut chiar ea cu mai mulţi ani în urmă, la OTV-ul lui Dan Diaconescu, a rememorat wowbiz.ro: "Eu sunt o intelectuala si nu credeam in farmece, dar am stat de vorba cu un om erudit, care mi-a explicat si am inteles cum stau lucrurile".

Tot atunci, Oana o acuza pe mama ei că merge regulat în SUA, la un vrăjitor mason: "Magia neagra adevarata, farmecele adevarate functioneaza. Mama mea nu s-a oprit la vrajitoarele de aici. Ea s-a dus la un vrajitor mason, vorbim despre un nivel inalt. Este vorba despre un mag de peste Ocean. L-a cunoscut printr-o prieteana buna de-a ei care locuieste in SUA. Plateste zeci de mii de euro ca sa faca farmece".

================================================================

Nu e nimic surprinzător în faptul că Oana Zăvoranu crede în supranatural şi în spiritism. Bruneta a şi apelat, în trecut, la vrăjitoare pentru rezolvarea unor anumite probleme.

De această dată, în cadrul unei şedinte de spiritism ţinute într-un platou TV, Oana a intrat în legătură cu mama ei moartă. Parapsihologul Lucian Iordănescu a povestit ce a transmis Mărioara Zăvoranu de dincolo.

"Mi-a zis că e împăcată, Oana, vrea să se împace ea cu ea", a afirmat parapsiholgul, care, ulterior, a susţinută că spiritul Mărioarei Zăvoranu a pătruns în studioul TV. Oana a intrat în dialog cu mama ei.

"De ce l-ai lăsat pe tata să moară? De ce nu m-ai iubit niciodată, deşi aveam nevoie de iubire?", a chestionat-o Oana pe Mărioara în direct.

Parapsihologul nu a venit cu niciun răspuns din partea femeii, spre dezamăgirea Oanei.

Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu marioara Zavoranu