MENIU

Detaliul din horoscopul lui Dumitru Buzatu care poate explica de ce a primit șpaga cash, la portbagaj

Modul în care liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu a primit mită mai mult de 1 milion, în bancnote puse într-o servită lăsată în portbagajul autoturismului a stârnit o serie de reacții ironice. Mai mulți comentatori au afirmat că este vorba de o metodă învechită de a primi șpagă, mami ales la acest nibel, ce amintește de anii '90. Culmea este că o caracteristică zodiacală a baronului social-democrat este respectul față de tradiții.

Cei născuți pe 12 august sunt păstrători ai tradiției și au sarcina de a păstra înțelepciunea bătrânilor, legile si tehnicile esentiale ce implica stăpânirea meseriei pe care o practica, arată descrierea zodiei Leu, al cărei nativ este Dumitru Buzatu.

 

Dacă facem abstracție de conotația pozitivă a anumitor termeni din enunț, nu putem spune că, în linii mari, descrierera nu se potrivește personajului: un baron politic longeviv, care și-a câștigat electroatul prin metode de manipulare tradiționale, care se poziționează apropae natural împotriva scimbărilor și înnoirilor.   


De asemenea, nativii zilei de 12 august sunt constienti de puterea inerenta a regulilor si legilor atemporale. Doar anumite tipuri ale nativilor zilei, mai putin evoluate, insista cu incapatanare sa urmeze traditia orbeste, mai spune caracteristica astrală a Leului, potrivit Eva.ro

"Vietile nativilor zilei de 12 august sunt adesea frenetice. Atrasi incontestabil de situatiile precare, energia lor poate fi usor dezechilibrata. Astfel, ei risca o cadere din punct de vedere al sanatatii sau chiar epuizarea celorlalti, in special a barbatilor, familiei si prietenilor. Colegii lor pot incepe sa deteste infaibilitatea pe care si-au asumat-o, mai spune horoscopul.

 

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant de procurorii DNA vineri seara, în timp ce ar fi primit o mită de 1,25 milioane lei pentru acordarea unui contract. Flagrantul s-ar fi realizat cu bani marcați de DNA la un restaurant unde președintele CJ Vaslui lua masa. Sâmbătă dimineață, liderul local a fost exclus din PSD, cu vot în unanimitate.

 

Mai multe articole despre:
Dumitru Buzatu retinut dna mita baron local psd