MENIU

De şase ani, această pisică merge la şcoală cu stăpâna ei. Ce s-a întâmplat acum

<p>Parazitul pe care &icirc;l putem lua de la pisici. Medicii sunt alertaţi</p>

Pisica unei adolescente de la Liceul Leland din San Jose, SUA, merge la şcoală, alături de stăpâna sa, de şase ani. Acum, felina a primit permis de elev.

Pisica unei tinere din Statele Unite ale Americii a primit, recent, un „act de identitate” special. Mai exact, felina pe nume Bubba are acum un permis de elev, eliberat de conducerea Liceului Leland, din San Jose.

Totul a început în urmă cu şase ani, când Amber Marienthal a adoptat pisica şi a decis să o aducă cu ea la cursuri, scrie The Mirror.

De atunci, Bubba a însoţit-o în permanenţă la şcoală pe stăpâna ei. S-a împrietenit cu ceilalţi elevi, ba chiar a cucerit şi inimile profesorilor.

Mai mult, pisica a apărut în albumul şcolar, în revista şi în ziarul liceului. Adolescenţii au cerut chiar şi realizarea unei statui a lui Bubba, dar acest lucru a fost totuşi respins de conducerea instituţiei de învăţământ.

“Este foarte prietenoasă şi nu se teme de nimic”, a spus Amber. “Ne-am bucura dacă i s-ar permite să participe la ceremonia de absolvire şi să poate o robă şi o tocă”, a adăugat ea, amuzată.

Mai multe articole despre:
şcoală liceu permis elevă pisică Bubba San Jose