MENIU

De ce un simplu buchet de flori i-a făcut pe toţi să plângă. Explicaţia e copleşitoare

O fotografie cu un buchet de flori a fost redistribuită de aproape 50.000 de ori pe o reţea de socializare. Motivul? Ea ascunde o poveste de dragoste extrem de emoţionantă.

Imaginea a fost postată recent, pe Facebook, de Kayla Miller. Ea a explicat că buchetul de flori nu-i aparţine, ci a fost primit de o colegă de serviciu de ziua ei de naştere. Povestea abia acum devine însă emoţionantă: florile au fost "trimise" de fostul soţ al femeii, care a murit în urmă cu doi ani.

Cum a fost posibil? Kayla a povestit totul pe reţeaua de socializare.

"Azi am fost martoră la versiunea reală a filmului 'P.S. I love you'. Aceste flori au fost livrate la birou pentru o doamnă cu care lucrez. Ele sunt de la soţul ei, care a murit în urmă cu doi ani. În fiecare an de ziua ei sau de sărbători, de când el a decedat, ea a continuat să primească flori, cadouri şi bijuterii de la el", a explicat Kayla.

"Înainte ca el să moară a pregătit toate acestea, pentru ca ea să nu se simtă singură în acele zile peste care îi va fi cel mai greu să treacă fără el. Împărtăşesc povestea asta nu doar pentru că mi-a încălzit inima, ci pentru a le arăta fetelor că dragostea adevărată chiar există. Nu trebuie să rămâi agăţată de cineva, doar pentru că tu crezi că nimeni altcineva nu te-ar mai iubi. Nu trebuie să accepţi să fii înşelată sau minţită sau jignită. Eşti un premiu demn de câştigat şi sigur există cineva care te va iubi pentru totdeauna, chiar şi dincolo de moarte. Sper ca asta să vă însenineze ziua", a mai spus ea în final.

Postarea tinerei pe Facebook a fost redistribuită de aproape 50.000 de ori.