MENIU

De ce nu ți-ai cunoscut marea dragoste, în funcție de zodie

De ce nu ți-ai cunoscut marea dragoste, în funcție de zodie

Dragostea are propriile căi nebănuite. Este greu de anticipat când ne vom cunoaște perechea, dar și dacă vom găsi acea persoană specială în această viață, alături de care să ne petrecem restul zilelor. Deși ai crede că doar soarta și Dumnezeu vor aranja această întâlnire specială cu sufletul tău pereche, se pare că și tu poți juca un rol important.

Acest lucru se aplică mai ales în cazul zodiilor. În funcție de trăsături, nativii pot pierde șansa să își cunoască iubirea sortită, dar și să o alunge. Ești curioasă de ce nu ți-ai întâlnit jumătatea până acum? 

Berbec

Crezi că a fi îndrăgostită și a fi independentă sunt două lucruri diferite. Atunci când ești într-o relație, îți pierzi libertatea. Acesta este motivul pentru care nu ți-ai cunoscut marea dragoste. Îți place să fii liberă și să nu depinzi de nimeni. Adevărul este că independența și dragostea pot coexista!

Taur

Ai fost de multe ori cât pe ce să îți găsești marea dragoste, însă ai ratat această șansă în ultima clipă. Îți este extrem de frică într-o relație că te îndrăgostești prea tare. Această teamă de a iubi și de nu avea sentimentele împărtășite te face să dai înapoi de fiecare dată și să suferi enorm. Citește continuarea