MENIU

De ce înșală femeile? Dezvăluirea unui bărbat!

Fie ca e vorba de un barbat sau chiar despre o alta femeie, raspunsul la intrebarea „De ce insala o femeie?” este destul de simplu: ceva in topografia relatiei voastre s-a schimbat.

De ce insala femeile?

- Pentru ca nu ai simtul umorului, iar asta e un chin imposibil de suportat mai mult de vreo luna. Iar ca sa fie o luna sexul trebuie sa fie al naibii de bun.

- Pentru ca nu esti bun la pat. Iar in punctul asta e cel mai greu sa ajungi, dar daca ai facut-o, imi pare rau pentru tine.

- Pentru ca nu ai nici cea mai mica urma de gusturi indiferent daca este vorba de haine, parfumuri, arta, muzica, gastronomie, literatura, destinatii de vacanta etc.

- Pentru ca habar nu ai sa vorbesti. Continui sa cred ca cea mai importanta intr-o relatie este comunicarea, iar cine spune ca asta este o aberatie probabil adoarme imediat dupa sex sau porneste televizorul imediat dupa cina.

- Pentru ca esti un siropos incurabil si atat de romantic incat probabil pana si o domnisoara educata din secolul 17 te-ar gasi nepotrivit.

- Pentru ca esti atat de dur si cladit din beton armat incat pana si Hemingway sau chiar Mike Tyson ti-ar spune sa o iei mai incet.

Articolul integral pe Elle.ro.

Mai multe articole despre:
femei relaţie înşelat