MENIU

De ce este bine să dormi cu usturoi sub pernă

Usturoiul conține o serie de „ingrediente” de mare ajutor în combaterea mai multor afecțiuni. Un cățel de usturoi conține de până la 5 ori mai multe săruri minerale decât orice altă legumă. Tot în compoziția usturoiului se remarcă inulina, complexul de vitamine A, B, C, PP și substanțe precum alicina și garlicina. 

Persoanele care au un ritm de viață alert, care sunt mereu stresate din cauza sarcinilor de la serviciu și au vicii de care nu se pot lasă pot fi ajutate de un simplu cățel de usturoi. Din cauza stresului și a alimentației nesănătoase, de cele mai multe ori în pripă, mulți nu reușesc să doarmă cum trebuie și își îmbolnăvesc organismul în acest mod.

Dacă te numeri printre cei cu viață activă și te confrunți cu problemele enumerate mai sus e recomandat să pui un cățel de usturoi sub pernă în momentul în care te bagi în pat, scrie teotrandafir.com

Sulful din usturoi și aromă puternică a acestei legume considerată de mulți un medicament au un efect calmant și ajută la dobândirea unui somn de calitate. Vei observă că după ce te vei trezi nu te vei mai simți la fel de obosit și nu te va mai durea capul.

Mai multe articole despre:
somn usturoi