MENIU

De ce e bine să facă sex într-o încăpere luminată

Deseori cuplurile întâlnesc divergenţe pe tema sexului pe întuneric sau pe lumină. Femeile consideră o partidă de amor cu lumina stinsă o experienţă romantică şi excitantă, în timp ce bărbaţii sunt puternic influenţaţi de simţul vizual. Unii dintre ei se excită foarte uşor, doar dacă privesc şi trupul gol al persoanei iubite.

Studiile specializate au arătat că sexul pe întuneric  ar putea afecta negativ viaţa sexuală. Femeile care fac sex cu lumina aprinsă au parte de orgasme mai puternice şi mai dese. Asta, pentru că atunci când îţi iubeşti cu adevarat corpul, şansele de a avea orgasm cresc.

Complexele şi timiditatea nu duc la nimic bun, mai ales în ceea ce priveşte sexul. Deci, cu puţin efort şi voinţă  vei putea trece cu bine peste acest impediment şi să-i oferi iubitului tău posibilitatea de a-ţi admira silueta în lumină.

Mai mult, o viaţă sexuală desfăşurată în întuneric te poate lipsi şi de o legatură emoţională mai puternică cu partenerul, legatura ce s-ar stabili dacă l-ai privi în ochi, în timp ce faceţi dragoste.

Mai multe articole despre:
lumină sex cuplu relaţie