MENIU

Dacia Logan renaşte în Rusia sub sigla Datsun. Cum arată ”Datsun Logan”

Renaşterea mărcii Datsun a sosit, iar primul său model arată foarte cunoscut atât pentru românii care-l văd pe internet, cât şi pentru ruşii care-l vor cumpăra, deoarece este prima generaţie a lui Dacia Logan cu o caroserie modificată, scrie automarket.ro.

Datsun, marca pusă la păstrare de Nissan în 1986, a renăscut oficial în Rusia odată cu lansarea primului său model modern. Vorbim despre Datsun on-DO, o berlină fabricată în Rusia de partenerii Renault-Nissan, ruşii de la AvtoVaz.

În cazul în care design-ul sau anumite trăsături ale modelului vi se par familiare, vă lămurim noi. Primul model modern de la Datsun este bazat pe Lada Granta, "vărul din Rusia" a primei generaţii Dacia Logan.

Vânzările sale pe piaţa din Rusia vor debuta în prima parte a verii anului curent, comercializarea urmând să fie făcută prin intermediul unei reţele de dealeri dedicate, care numără deja 25 de reprezentanţe în Rusia, toate sprijinite de investiţii din partea dealerilor Nissan. În următorii doi ani, Rusia va primi încă 75 de reprezentanţe Datsun.