MENIU

Dacă partenerul tău îți spune ASTA, sigur te ÎNȘALĂ

Semne că te înșeală

Mai devreme sau mai târziu, cu toții luăm contact cu un partener care înșeală. Luna ianuarie este istoric demonstrată ca fiind luna în care majoritatea indivizilor sunt predispuși să-și înșele partenerii – dublu fața de numărul de persoane aflate într-o relație care au relații extraconjugale, comparativ cu luna august.

Dacă bănuiești că partenerul tău ar putea avea o aventură, dar nu ai toate elementele necesare care să te ajute să ai o imagine clară, aceste informații sigur te vor ajuta.

Vorbește constant despre terminarea relației când vă certați. Spune frecvent: "Ce ai face dacă s-ar termina relația noastră?" sau "Dacă se întâmplă ceva între noi am să te iubesc mereu ca pe un prieten."

În general pare foarte negativ despre viitorul relației. Face aceste declarații pentru că are un alt iubit la care să se întoarcă dacă ceva nu merge la relație.

Un alt semn este atunci când partenerul tău vorbește obsesiv despre un noua colegă de la locul de muncă. În timp ce într-adevăr pot fi doar prieteni, ar trebui să fii precaut în cazul în care începe să elogieze calitățile unui coleg de sex opus de la locul de muncă.

Sau dacă partenerul te acuză de gelozie sau aranoia. Oamenii care înșeală încearcă adesea să transforme apărarea în atac și astfel preferă să înceapă ei, acuzându-și partenerul de gelozie sau nebunie.

Acesta este un truc clasic de a te face să te îndoiești de tine, dar, dacă nu ești un temperament gelos în mod obișnuit, ar trebui să ai încredere faptul că poate fi doar un tric din partea lui pentru a te pune pe tine în defensivă.