MENIU

Cum scapi de acnee cu masca de cartofi. Rezultatele apar imediat!

Acneea este o problemă cu care se confruntă multe persoane, indiferent de vârstă. Dacă niciun tratament nu dă rezultate, puteţi să încercaţi şi câteva remedii naturiste.

Mască de cartofi - se rade un cartof curăţat, de mări­me medie, pe răzătoarea cu ori­ficii mici. Se adaugă un praf de sare, jumătate de albuş bătut şi o linguriţă de pulbere obţinută din fulgi de ovăz râşniţi. Se apli­că masca pe locurile cu pro­bleme 20 de minute, apoi se spa­lă cu apă la temperatura ca­merei. Se şterge pielea cu o loţiune pentru ten gras.

Mască de drojdie - se amestecă drojdie de bere cu apă oxigenată (de 3%) până se obţine o cremă. Se aplică pe fiecare coş în parte, cu un beţişor cu vată. Proce­deul se face seara. Drojdia se lasă pe faţă până a doua zi, când se spală cu apă călduţă.

Miere de albine cu citrice - se amestecă câte o linguriţă de miere de albine cu suc de lămâie sau portocală. Se aplică punctual, pe fiecare coş, cu un be­ţişor cu vată. După uscarea picăturilor, se aplică al doilea strat. Se repetă de 4-5 ori.

Sursa: Formula AS