MENIU

Cum sa te imbraci ca sa arati mai inalta: 14 ponturi eficiente

<p>Cum să te &icirc;mbraci ca să pari mai &icirc;naltă</p>
<p>Cum să te &icirc;mbraci ca să pari mai &icirc;naltă</p>
<p>Cum să te &icirc;mbraci ca să pari mai &icirc;naltă</p>

Femeile care nu au fost inzestrate de la natura cu siluete lungi pot crea iluza ca sunt mai inalte prin vestimentatie.

O femeie isi poate schimba culoarea parului, a ochilor, forma corpului prin regim alimentar si sport, dar sunt unele lucrurile pe care nu le poti schimba. Inaltimea este unul dintre ele. Daca te-ai oprit din crestere la un metru si 60 de centimetri sau chiar mai putin, acolo ramai, iar putini parinti se gandesc sa-si dea copii la sporturi care alungesc, precum inotul sau baschetul, la varste la care cresterea in inaltime poate fi accelerata. Asadar, femeilor care sunt mici de inaltime, dar vor sa para mai inalte le raman doar trucurile ce tin de stilul vestimentar pentru a parea mai inalte.

1. Poarta blugi evazati cu pantofi cu toc

Blugii evazati, care acopera aproape toata laba piciorului, purtati cu tocuri creeaza iluzia de alungire, mai ales daca sunt asortati cu topuri (bluze, camasi, etc) ce se opresc chiar acolo unde incepe talia jeansilor.

2. Poarta maxi

Unele femei mici de inaltime se feresc de fustele sau de rochiile maxi, avand impresia ca acestea le dezavantajeaza. Fals! O fusta sau o rochie maxi, care porneste chiar din talie, prinsa cu o curea subtire si o jacheta scurta, care nu trece de talie este o combinatie vestimentara care alungeste trupul, creand impresia ca femeia care poarta tinuta este mai inalta, cu atat mai mult daca alege sa poarte incaltari cu toc.

Vezi mai multe pe lyla.ro.