MENIU

Cum să scoți mirosul de mâncare din casă

Cum să scoți mirosul de mâncare din casă

Există nenumărate spray-uri pentru interior, însă tot ce fac aceste produse este să mascheze mirosurile pentru o scurtă perioada de timp. Drept urmare, este necesar să știi că mirosurile nu se vor elimina folosind un simply spray, va trebui să acorzi atenție și micilor detalii.

Iti place sa iti rasfeti familia cat e ziua de lunga cu tot felul de mancaruri delicioase, insa hota din bucatarie deja nu mai face fata asaltului de retete? Cu ajutorul a catorva trucuri mici, vei reusi sa scapi de mirosul de mancare din locuinta.

Iata care sunt acestea!

1. Tine inchise usile dormitoarelor si dulapurile cand gatesti

Tesaturile absorb imediat mirosurile, iar de aceea este esential ca atunci cand gatesti sa tii inchise toate usile camerelor. De asta s-a inventat bucataria, nu crezi?

2. Aeriseste locuinta cat mai des

Profita de timpul in care copiii sunt la scoala sau la gradinita si deschide larg toate geamurile casei. Lasa aerul proaspat sa patrunda in locuinta ta, pentru a scapa de mirosul de mancare gatita.

3. Curata bucataria imediat ce ai terminat de gatit

Mai este nevoie sa amintim acest lucru? Chiar si marii chefi fac acest lucru! Nu e nimic mai neplacut decat o tigaie plina de grasime care zace uitata pe aragaz!

4. Profita de condimente

Betele de scortisoara, coaja rasa de lamaie sau levantica sunt doar cateva odorizante naturale care improspateaza pe loc aerul locuintei tale.

5. Pregateste o solutie din otet si bicarbonat

Pune intr-un bol o cana de apa, o lingura de otet si o lingurita de bicarbonat si lasa-l peste noapte deasupra aragaului. Va absorbi toate mirosurile de mancare!

Mai multe articole despre:
mancare miros mancare miros mancare casa