MENIU

Cum să ne vopsim părul în 2019

Culori vibrante și inedite sunt la modă în 2019. Anul viitor se anunță unul plin de culoare și îndrăzneală în ceea ce privește culorile de păr. 

Culorea roz 

Una dintre tendințele pe care le vom vedea cel mai mult în acest an in materie de culori de par este rozul. Printre cele care l-au abordat deja se numara două surori ale clanului Kardashian: Kylie Jenner si Kim Kardashian. Acesta este purtat cu accente blonde, astfel încât efectul asupra părului este similar cu aurul trandafiriu. 



Culoarea platinei

Culoarea platinei este la modă în ultimii ani, iar în 2019 ia o amploare si mai puternica. O altă tendință pe care o vom vedea destul de des in 2019 este părul de platină si rădăcina neagra astfel încât, pe măsură ce crește părul sa nu se sesizeze foarte mult diferenta. 




Culoarea cenusie 

Culoarea cenușie este, de asemenea, o tendință pentru anul 2019, deși am văzut-o și în ultimii ani. Ca și în cazul platinei, este nevoie de rădăcina culorii naturale, astfel încât să nu existe un salt mare de culoare cu sprâncenele și, în plus, nu trebuie să mergem la coafor atât de des. 

Mai multe pe ele.ro.