MENIU

Cum să-i oferi flexibilitate părului tău. 9 sfaturi esențiale

<p>De ce e bine să te speli mai rar pe păr</p>

Volumul și flexibilitatea sunt de obicei legate una de alta, dar sunt moduri de a da volum părului fără a-i conferi flexibilitate. Adăugarea flexibilității este un lucru mai dificil și are mare legătură cu modul în care îți îngrijești șuvițele. Află cum să adaugi flexibilitate părului ca să ai un look mai tineresc.

Multe produse promit flexibilitate dar ca să îți faci părul să se miște cum vrei tu, trebuie să ai grijă cum ți-l îngrijești și să nu pui bază în spusele unor produse „minune”. Află unde greșeai și cum să-ți recapeți părul flexibil:

1. Începe cu un păr curat

Doar pentru că îți speli în mod regulat părul cu șampon, nu înseamnă că părul tău este curat. Produsele de păr pot bloca mizeria și sebumul, ceea ce face ca acesta să fie mai greu. Ca să adaugi flexibilitate, ai grijă ca părul tău să fie cu adevărat curat. Pentru asta, folosește în mod regulat un șampon cu efect de curățare. La fel va funcționa și un șampon cu efect de purificare pentru că va îndepărta excesul lăsat de produsele de păr și astfel ți-l va elibera.

2. Alege tipul de șampon protrivit

Este posibil ca alegerea unui șampon pentru volum să nu fie cea mai bună soluție chiar dacă simți că părului tău îi lipsesc atât volumul cât și flexibilitatea. Multe astfel de șampoane îl îngroașă dar îl și îngreunează, ceea ce va duce la pierderea flexibilității. Șampoanele organice sunt un mod foarte bun de a nu pune chimicale în păr iar dacă vrei să îți schimbi șamponul, ar fi bine să încerci câteva mostre diferite pentru a te decide.

3. Ai grijă să nu îți arzi părul la duș

Prea multă căldură îți poate deteriora părul, ceea ce îl va face să își piardă flexibilitatea. Acest lucru se întâmplă nu numai când folosești unelte de coafat ci și când îl speli. Încetează să mai torni apă fierbinte pe el și folosește apă călduță. Acesta este unul dintre cele mai simple metode de a conferi flexibilitate părului tău.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro

Mai multe articole despre:
păr volum flexibilitate