MENIU

Cum să diferenţiezi un parfum CONTRAFĂCUT de unul ORIGINAL

Cum deosebeşti un parfum original de unul contrafăcut

Parfumurile contrafacute sunt numeroase pe piata si este greu sa le distingi de cele originale. Ambalajul si etichetele arata aproape identic cu cele ale parfumurilor originale, ceea ce inseamna ca ai putea fi cu usurinta pacalita daca nu esti experta in asa ceva. Exista cateva metode prin care poti diferentia un parfum contrafacut de unul autentic.

Daca te-ai decis asupra unui parfum care ti se potriveste si cu care sa iti dai gata iubitul, nu te grabi sa il cumperi fara sa investighezi putin autenticitatea acestuia. Altfel, risti sa cumperi un parfum contrafacut. Iata cativa pasi pe care ii poti urma pentru a te asigura ca parfumul pe care il cumperi este unul original.

Parfum contrafacut vs. parfum original: furnizorul face diferenta

Atunci cand cumperi un parfum, in special daca faci o comanda online, ai posibilitatea de a verifica daca furnizorul este legitim si aprobat. Majoritatea comerciantilor autentici va pune la dispozitia publicului asemenea informatii, iar in mediul digital sunt foarte usor de verificat.

Parfumul original are un ambalaj specific

Orice parfum original are un ambalaj propriu, specific fiecarui brand in parte. Verifica celofanul cu care este impachetata cutia si calitatea acesteia. Parfumurile contrafacute prezinta in general niste semne ca nu sunt autentice: ambalajul sau cutia sunt de calitate inferioara, iar metodele de impachetare sunt neglijente. Daca examinezi cu atentie cutia, poti detecta fara probleme daca parfumul este fals.

Citeşte mai multe pe Divahair.ro.