MENIU

Cum sa „citesti“ un barbat in doar 10 minute

<p>7 greşeli pe care le fac chiar şi cele mai inteligente cupluri</p>

Ai intalnit un barbat care te atrage si ai vrea sa-l cuceresti. Nu stii insa prea multe despre el si, sa fim sincere, oricum nu ai plonja in necunoscut fara sa-ti faci temele si sa ai toate informatiile. Din fericire, micile detalii fac diferenta. In cazul lui, ele pot compune o „harta“ care sa te ajute sa-l descifrezi mai bine.

Card sau cash
Observa atent cum achita nota de plata atunci cand te invita in oras. Acest lucru iti poate spune cate ceva despre firea lui.
- Plateste cu cardul: Un barbat ambitios si increzator in fortele proprii plateste de obicei cu cardul. Acesta e un barbat care si-a atins telul din punct de vedere financiar, are o cariera stabila si un anumit statut, cu care se mandreste.
- Plateste cash: Pe de alta parte, barbatii care platesc cash sunt, de regula, autonomi si tind sa se incadreze in genul independent, fara restrictii si fara lucruri serioase care sa-i lege de ceva sau de cineva.
- Evita sa plateasca: Nu in ultimul rand, barbatii care par sa aiba mereu portofelul gol si se echiveaza de la a achita nota (sau iti propun sa platiti „nemteste“, fiecare ce a consumat) sunt in cautarea unei partenere care sa-i intretina.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO

Mai multe articole despre:
femei bărbaţi relatii sex cupluri