MENIU

Cum să ai o respiraţie proaspătă tot timpul

<p>Cum scăpăm de respiraţia ur&acirc;t mirositoare? &Icirc;ncearcă aceste infunzii de plante</p>

Iti doresti o respiratie proaspata, care sa miroasa frumos in cea mai mare parte a timpului? Exista cateva modalitati pentru a te bucura de prospetime, nu doar in perioada sarbatorilor, cand te saruti cu cei dragi.

Iata cateva ponturi si sfaturi utile care te ajuta sa scapi de respiratia urat mirositoare.

1. Bea apa din belsug. Apa iti hidrateaza gura, iar un mare beneficiu al apei este ca tine bacteriile la distanta. Bauturile imbuteliate, bauturile carbogazoase, bauturile energizante si unele ceaiuri cu gheata imbuteliate sunt bogate in acid citric, care poate contribui la o respiratie urat mirositoare. Cel mai indicat ar fi sa consumi doar apa.

2. Mananca bine. Este recomandat sa adopti o dieta saraca in carbohidrati, cu grasimi sanatoase si proteine din belsug. Legumele contribuie la crearea unui mediu alcalin care neutralizeaza respiratia urat mirositoare ce este o cauza a acidului din corpul tau.

Mananca fructe precum merele, morcovii, telina, deoarece au o textura dura, iar aceasta indeparteaza resturile de alimente ramase intre dinti si inlatura bacteriile care stau pe aceste resturi alimentare.

Citeşte mai mult pe feminis.ro

Mai multe articole despre:
miros respiraţie gură