MENIU

Cum îl faci să fie al tău, în funcție de zodie. Trucuri să-l ții lângă tine

Cum îl faci să fie al tău, în funcție de zodie. Trucuri să-l ții lângă tine

Te-ai îndrăgostit până peste cap și-ți dorești ca bărbatul pe care îl iubești să nu aibă ochi pentru altcineva în afară de tine? Acest lucru poate fi o adevărată provocare, mai ales la începutul relației. Desigur, atracția este foarte importantă, la fel și compatibilitatea dintre semne. În general, semnele pasionale sunt atrase unele de altele, iar cele mai reci și mai detașate caută parteneri asemănători. 

Este însă la fel de adevărat că și contrariile se atrag, așa că nu trebuie să te surprindă că vei vedea cupluri foarte reușite în care o zodie de apă face pereche perfectă cu o zodie de foc. Dar, pe lângă pasiune și compatibilitate, poți folosi și mici trucuri pentru a te asigura că persoana pe care o placi va rămâne lângă tine pe termen lung.

Berbec

Berbecul este pasional și impulsiv, de aceea are nevoie de o parteneră care să-i ofere o dragoste intensă, dar, în același timp, care să știe să-l tempereze. O femeie care iubește cu patimă, dar care știe cum să-și controleze emoțiile și are răbdare cu el îl poate cuceri definitiv pe Berbec. La începutul relației, Berbecului îi plac micile jocuri erotice și adoră să te cucerească. De aceea, nu trebuie să-i cedezi prea ușor, dar nici să faci pe inabordabila.

Taur

Bărbatul Taur este un amant tandru și dornic să-și satisfacă partenera, de aceea nu uita să-i lauzi performanțele erotice. Dar, pe cât este de viril, pe atât de mult își dorește stabilitatea, iar familia este foarte importantă pentru el. Atunci când vrei să ții lângă tine un Taur, nu trebuie să te arăți prea cochetă, să flirtezi prea mult cu alții și să încerci să-l faci gelos. Arată-i mereu că el este unicul și ai mari șanse să-l păstrezi lângă tine. Citește continuarea

Mai multe articole despre:
horoscop compatibilitate zodii