MENIU

Cum arată acum Natalia Oreiro, actriţa din Înger Sălbatic?

Vă mai aduceţi aminte de Natalia Oreiro, diva telenoveleor? Actriţa are 39 de ani, însă şi-a pierdut strălucirea de altădată când juca tinere îndrăgostite şi personaje principale în telenovele.

Au trecut 17 ani de când Natalia Oreiro a jucat în „Înger sălbatic”, telenovela care a ţinut milioane de telespectatori în faţa micilor ecrane. Telenovela i-a adus actriţei conscrarea internaţională cu rolul neastâmpăratei Milagros Mili Esposito. Avea 21 de ani şi era pe val, iar de atunci a mai jucat în câteva producţii de succes precum “Dorinţa”, “Amanda O” sau “Lynch”.

Natalia Oreiro a jucat rouri importante și în industria cinematografică: “Un argentino en Nueva York”, “Cleopatra”, “La peli”, “Las vidas posibles”, “Música en espera”, “Francia”. De asemenea, a primit rolul principal într-o serie difuzată pe trei platforme diferite: televiziune, telefonie mobilă şi Internet, “Amanda O”, iar revista Esquire a inclus-o în topul celor mai sexy femei în viață.

În ceea ce privește viața personală, Natalia Oreiro s-a căsătorit în secret cu muzicianul Ricardo Mollo pe 31 decembrie 2001, în Brazilia și împreună au un băiețel de 4 ani, Merlín Atahualpa Mollo, născut în Buenos Aires.