MENIU

Coincidență șocantă. Ce sărbătorea Dan Condrea în chiar ziua în care a murit

Un amănunt uluitor, scăpat din vedere de aproape toată lumea, apare pe pagina de Facebook a Ulianei Ochinciuc, femeia alături de care Dan Condrea şi-a petrecut ultimii ani de viaţă: Uliana şi Condrea s-au căsătorit pe 22 mai 2012, notează EVZ.ro.

În 22 mai 2016, ziua în care patronul de la Hexi Pharma intra cu maşina într-un copac de pe şoseaua Buftea-Corbeanca şi murea pe loc, se împlineau practic patru ani de la nunta lor din Republica Moldova, eveniment discret, intim, la care a participat doar familia miresei din raionul Ungheni.

Trupul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost ridicat de familie de la Serviciul de Medicină Legală Ilfov, după ce, potrivit unor surse din cadrul instituţiei, a fost identificat de partenera sa de viaţă.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că familia lui Dan Condrea ar fi angajat o firmă specializată, care i-ar fi făcut recontrucţie facială, scrie Mediafax.

Partenera de viaţă a patronului Hexi Pharma, Uliana Ochinciuc, care a venit luni la sediul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, a recunoscut cadavrul ca fiind al lui Dan Condrea, au declarat surse din cadrul Serviciului Medical Ilfov.

Autopsia în cazul lui Dan Condrea a fost finalizată, luni, datele preliminare fiind trimise procurorilor. Anchetatorii au cerut şi o analiza ADN, pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea, test care va fi făcut la Institutul de Medicină Legală Bucureşti, la cererea serviciului judeţean, şi va fi gata în cel puţin două zile, precizează surse IML.

Mai multe articole despre:
accident hexi pharma Dan Codrea