MENIU

Cele mai vizionate clipuri pe Youtube

Acestea sunt videoclipurile care au strâns cele mai multe vizualizări all-time pe Youtube. Împreună, au peste nouă miliarde de afişări. Deşi nu este o platformă dedicată exclusiv videoclipurilor muzicale, în topul primelor zece nu se găseşte decât un singur clip din afara acestei industrii. Ceea ce e şi mai surprinzător este că nici măcar acela nu are în prim plan pisici, scrie gq.ro.

Aşadar, iată care sunt videoclipurile pe care oamenii din toată lumea au ajuns să le urmărească în mod obsesiv:

5. LMFAO - Party Rock Anthem

Redfoo şi SkyBlu au dat lovitura cu această piesă, cu care au ocupat primul loc al topurilor muzicale în 12 ţări.

4. Jennifer Lopez feat. Pitbull - On The Floor

Probabil te întrebai cum de nu l-ai întâlnit în acest top pe atotprezentul Pitbull. Ei bine, iată-l făcându-şi inevitabila apariţie în top alături de cea care a încetat de ceva vreme să mai fie Jenny from the Block.

3. Charlie Bit My Finger - Again!

Acesta este singurul clip non-muzical care a reuşit să se strecoare în top zece al celor mai vizualizate de pe Youtube. Da, ştim la ce te gândeşti, nici noi nu înţelegem cum şi de ce.

2. Justin Bieber feat. Ludacris- Baby

Controversatul puştan cu freză ridicolă a dat lovitura în rândul fetelor fără păr pubian: Baby a fost timp de mai bine de doi ani cel mai vizualizat videoclip din lume.

1. Psy - Gangnam Style

După cum spuneam anterior, Psy e singurul care are două melodii în top 10. De parcă asta nu ar fi de ajuns, una dintre ele are de departe cele mai multe vizualizări din istoria Youtube. Este singurul clip care a depăşit două miliarde de vizualizări.

Mai multe articole despre:
You Tube videoclipuri vizualizate