MENIU

Cele mai bune tratamente pentru vârfuri despicate

Taierea regulata a varfurilor este cea mai buna solutie atat de „tratament", cat si de preventie, pentru un par cu aspect sanatos.

Cele mai bune tratamente pentru varfuri despicate

Tratament cu ulei de cocos

Bogat in carbohidrati, vitamine, minerale, antioxidanti si acizi grasi esentiali, uleiul de cocos este unul dintre cele mai recomandate ingrediente naturiste pentru problemele parului. Pentru a te bucura de toate beneficiile sale, este nevoie sa cauti intotdeauna sa-ti achizitionezi un ulei de cocos extravirgin, obtinut prin presare la rece.

Uleiul de cocos contine proteine similare celor existente in firele de par; acestea le inlocuiesc pe cele pierdute si redau aspectul sanatos si stralucitor al parului. Acizii grasi din compozitia sa se lipesc de proteinele din firele de par si le protejeaza, iar pentru ca are capacitatea de a retine apa, uleiul de cocos mentine parul hidratat si previne deteriorarea.

Mod de aplicare: Incalzeste putin uleiul de cocos (doar cat sa fie caldut si sa-l poti manevra cu mana libera) si aplica-l pe varfuri. Lasa-l sa actioneze pentru cel putin o ora (sau chiar peste noapte) si apoi spala-te cu samponul pe care il folosesti in mod obisnuit. Poti aplica acest tratament o data pe saptamana sau chiar de doua ori, daca parul este foarte deteriorat.
 

Tratament cu uleiuri calde pentru varfuri despicate

Uleiurile calde patrund in profunzimea firului de par, ii redau integritatea, ajuta la retinerea apei si previn despicarea. Parul arata mai sanatos, este mai hidratat si varfurile mai „imblanzite".

Mai multe pe Divahair.ro.

Mai multe articole despre:
uleiuri vârfuri despicate