MENIU

Ce trebuie să ştii atunci când cumperi un apartament

<p>Turnul de apă părăsit s-a transformat &icirc;ntr-o locuinţă minunată</p>

Dupa ce petrec cativa ani platind chirie, multi oameni ajung la concluzia ca e mai rentabil sa plateasca lunar rata pentru un apartament doar al lor. Daca te-ai hotarat sa faci acest pas, iata ce trebuie sa stii atunci cand cumperi un apartament.

Cumpararea unui apartament este un pas foarte important si de aceea trebuie sa investesti nu numai bani, ci si timp in aceasta problema. Sunt multe aspecte pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand cumperi un apartament si de multe ori trebuie sa recurgi la o munca de "detectiv" pentru a te asigura ca nu faci o investitie proasta.

La ce trebuie sa fii atenta cand cumperi un apartament

Primul lucru pe care trebuie sa il faci cand vrei sa cumperi un apartament este o cercetare de piata. Vorbeste cu cat mai multi agenti imobiliari si viziteaza un numar mare de apartamente - aceasta cu siguranta nu este o achizitie la care sa te grabesti. Daca gasesti o locuinta pe placul tau, nu te increde in sfaturile dezvoltatorului sau ale agentului imobiliar care ti-a prezentat locul. Tine mine ca acestia au tot interesul sa iti prezinte lucrurile intr-o lumina favorabila.

Citeşte articolul integral pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
apartament locuinţă agent imobiliar