MENIU

Ce spune poziţia în care dormi despre relaţia ta

Ce spune poziţia în care dormi despre relaţia ta

Poziţia în care tu şi jumătatea ta dormiţi dezvăluie o mulţime de lucruri despre relaţia voastră. Bineînţeles că pot există şi excepţii: spre exemplu femeia doarme mai departe de soţul ei care da din mâini şi din picioare când doarme – însă dacă poziţiile se schimbă brusc, poate arăta fie o creştere a intimităţii fie probleme care trebuiesc când mai rapid abordate şi rezultate.

Cuplul „partea mea, partea ta”

„Membrii acestui cuplu se iubesc foarte multă însă, în acelaşi timp, îşi iubesc spaţiul personal şi independenţa”, susţine Jared Sais, expert în comunicare non-verbală, pentru CupidsPulse.com. Fiecare are propriul stil de somn şi refuză să-l schimbe de dragul celuilalt. Sunt muncitori, motivaţi să-şi atingă obiectivele şi tind să fie lideri la birou.
Singură problema a acestui tip de distanţă în pat este să mergeţi imediat la culcare fără să vorbiţi ori să aveţi contact fizic. „Dacă vorbiţi în timpul zilei şi va îmbrăţişaţi înainte de a ajunge în pat, apoi va întoarceţi cu spatele şi dormiţi, demonstrează că aveţi o înţelegere profundă a individualităţii celuilalt”, a completat Sais.

Cuplul „interconectat”

Acest tip de cuplu nu are o parte favorită a patului şi se folosesc reciproc pe post de pernă, de fapt aproape că nici nu au nevoie de perne când dorm. „Se iubesc la maximum însă se şi ceartă la maximum.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Mai multe articole despre:
somn Pat dormit