MENIU

Ce spun hainele despre cat de sexy se simte

Alegerea hainelor de zi cu zi este o preocupare constanta pentru orice femeie, si in principiu se face in primul rand in baza vremii/temepraturii, in baza conjuncturii la care urmeaza sa fie prezenta (haine de birou, de bar, de iesit la mall, de mers la sala etc) si in baza a ceea ce e curat in sifonier.

Dar exista totodata si un mod inconstient de a alege hainele, in functie de cata incredere are in ea femeia respectiva si cat de sexy se simte in general in pielea ei. Site-ul Menshealth.com ne ajuta sa decodificam ce spun anumite tinute vestimentare despre cat de sexy se simte femeia pe care le poarta.

1. Rochie cu o curea sau fusta cu curea Nimic nu face o femeie sa se simta mai. femeie, decat o rochie. Mai ales daca luam in calcul multitudinea de curele si centuri care se pot asorta si care subliniaza talia cu multa feminitate. Talia mereu a fost foarte importanta in istoria vestimentatiei, inca de pe vremea cand corsetul o sublinia; si asta datorita unei explicatii simple: talia subtire atrage barbatii.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

Mai multe articole despre:
haine femei relatii cupluri haine sexy