MENIU

Ce se ascunde în spatele deciziei Monicăi Anghel de a pierde în greutate. Medicul i-a spus: „O să vii la mine în fiecare an”

Monica Macovei/ Facebook

Monica Anghel a dat dovadă de foate multă ambiția în momentul în care a decis că este timpul să facă o schimbare radicală în ceea ce privește stilul său de viață astfel încât să scape de kilogramele în plus. Cu ambiție și determinare, îndrăgita artistă a reușit să dea jos nu mai puțin de 43 de kilograme și acum arată uimitor. Vedeta a mărturisit motivul pentru care a fost nevoită să facă această schimbare. Află despre ce este vorba!

Cântăreața a dezvșluit că a fost impulsionată să facă această transformare din cauza problemelor de sănătate. Mai exact, se pare că aceasta a avut de-a face cu dureri la nivelul coloanei vertebrale, iar un medic i-a recomandat să scape de kilogramele în exces. Acest sfat a fost punctul de cotitură care i-a schimbat complet dieta și modul de viață, relatează Click.ro.

Monica Anghel, victima escrocilor din mediul online! Imaginea artistei, folosită în reclame false pentru slăbit

În urma acestui episod, Monica Anghel și-a modificat drastic obiceiurile și acum spune că nu regretă deloc acest lucru.

În plus de asta, în prezent ea se poate lăuda cu titlul de instructor de fitness acreditat. Deși nu intenționează să deschidă o sală de fitness, este convinsă că în acest fel își poate atinge scopurile mai ușor, deoarece acum are cunoștințele necesare pentru a-și structura antrenamentele eficient.

„Am conștientizat că mă simt extraordinar de bine așa și până la urmă a fost o chestiune de sănătate. Eu dacă nu aveam problema aia cu coloana și nu îmi spunea domnul doctor care m-a și operat „Dacă nu slăbești, o să vii la mine în fiecare an\". Mulțumesc pentru asta (…) Nici nu mai pot să mai mănânc lucruri care nu sunt ok”, a mărturisit Monica Anghel la un post TV.

Dieta cu care Monica Anghel a reușit să slăbească 25 de kg

Ea a precizat, totodată, că acum este și instructor de fitness cu acte în regulă și îi place foarte mult să se ocupe de această zonă.

„Da, sunt instructor de fitness. Cu acte în regulă, cu nota 10! Nu, nu îmi deschid sală, am făcut pentru mine, ca să pot să merg la sală și să mă antrenez singură, să știu exact ce am de făcut astfel încât să nu mă accidentez, să știu cum să lucrez toate grupele corect,” a mai povestit vedeta.