MENIU

Ce să faci ca să nu ţi se lase sânii

Ce să faci ca să nu ţi se lase sânii

Lăsarea sânilor este un proces inevitabil care apare odată cu înaintarea în vârstă, însă, prin respectarea unor reguli uşoare, lăsarea prematură a sânilor poate fi evitată.

Aşadar, iată ce să faci ca să nu ţi se lase sânii

1. Nu ţine cure de slăbire drastice

Aceste cure de slăbire drastice şi rapide te fac să slăbeşti brusc şi să te îngraşi la fel de repede. În acest fel, pielea este supusă unui efort şi unui stres considerabil. Astfel, oscilaţiile bruşte în greutate fac ca pielea să se întindă şi să revină la formă iniţială brusc şi să se lase.

2. Nu purta sutiene de proastă calitate

Sutienele joacă un rol foarte important în menţinerea elasticităţii şi fermităţii muşchilor care susţin sânii. Dacă sunt prea largi, nu vor susţine greutatea sânilor şi muşchii se vor lăsa în timp. Dacă sunt prea mici, circulaţia sanguină va fi obstrucţionată şi muşchii îşi vor pierde din tonus. Astfel, se vor lasă prematur

3. Fă sport cât mai mult

Circulaţia sângelui, sănătatea muşchilor, elasticitatea pielii, tonifierea în general, sunt direct proporţionale cu “cantitatea” de sport pe care o faci. Aşa că dacă vei avea o viaţă activă din punct de vedere al sportului, vei reuşi să împiedici lăsarea prematură a sânilor.

Sursa: lyla.ro

Mai multe articole despre:
sâni sutien