MENIU

Ce nume a ales Anda Adam pentru fetiţa ei

Anda Adam şi soţul ei, Sorin Andrei Nicolescu, numără clipele până când îşi vor strânge în braţe primul copil. Aşteptarea este însă frumoasă, pentru că viitorii părinţi au tot felul de sarcini drăguţe de executat. De exemplu, zilele trecute au ales numele fetiţei.

Când ecograful le-a indicat că vor avea o fetiţă, Anda Adam (35 de ani) şi Sorin Andrei Nicolescu (29 de ani) au declarat deschisă lista pentru nume.

Iată că din câteva zeci de variante, cei doi soţi au ales numele Evelin. Scurt, cu rezonanţă puternică, dar în acelaşi timp melodios, şi cu o însemnătate specială: în ebraică, Evelin înseamnă “viaţă”. “Este un nume care dintotdeauna mi-a plăcut. Îmi inspiră frumuseţe, delicateţe, seninătate. Abia aştept să îi spun astfel fetiţei noastre”, a declarat Anda Adam, în exclusivitate pentru Click! Însărcinată în luna a şaptea, artista va naşte în luna noiembrie, însă este la fel de activă ca înainte de a rămâne gravidă. Agenda a fost şi este plină de concerte în ţară şi în străinătate, iar zilele trecute vedeta a filmat un nou videoclip.

Mai multe articole despre:
copil nume Anda Adam