MENIU

Ce le-a cerut o mireasă domnişoarelor de onoare. "Vorbeşte serios?"

O viitoare mireasa din SUA si-a speriat domnisoarele de onoare trimitandu-le o scrisoare in care le-a impus tot felul de conditii care mai de care mai absurde: sa-si elimine tatuajele, sa nu se tunda sau vopeasca, ba chiar sa se ingrase pentru ca mireasa sa fie cea mai slaba de la nunta.

Iata scrisoarea trimisa domnisoarelor de onoare, care a devenit virala pe internet:

“Pentru ca mai sunt fix sase luni pana la nunta mea, vreau sa stabilim cateva reguli clare:

1. Vom incepe sa ne cantarim in trei saptamani. Vreau sa-i dau ceva timp corpului meu sa uite la ce a fost supus de Ziua Recunostintei.

2. Nimeni n-are voie sa fie mai slaba decat mireasa. Ceea ce inseamna ca Lizzie si Kelly vor trebui sa treaca pe o dieta de ingrasare pana in luna mai. Îl voi ruga pe nutritionist sa va sune pentru a stabili dieta.

3. Pana la nunta, va trebui sa va culcati devreme in fiecare seara. Nu este acceptabil sa aveti cearcane sau pungi sub ochi. Sunt sigura ca intelegeti.

4. Pentru petrecerea burlacitelor, organizata la pisicina, vreau sa purtati toate slipi la fel pe care sa scrie din strasuri in partea posterioara “domnisoare”.

5. Pana la nunta, toate costumele de baie trebuie sa fie fara bretele. Nu vreau sa veniti la nunta bronzate cu dungi.

6. Tot la capitolul asta, aveti grija sa va dati cu creme de protectie solara. Nu vreau sa aratati rosii ca niste reptile.

7. Discursuri: stim cu toate ce s-a intamplat la nunta lui Taylor. Asa ca, daca planuiti sa tineti un discurs, va rog sa mi-l trimiteti pentru editare si aprobare, cu cel putin patru saptamani inainte de nunta.

8. Daca aveti de gand sa va ciopartiti carliontii, aveti grija sa-mi trimiteti imagini cu noul look pe care vreti sa-l obtineti (regula asta se aplica si pentru vopsit).

9. Participarea: este obligatorie la toate evenimentele legate de nunta, dar pot exista si exceptii.

10. Tatuaje: Ar fi de apreciat sa nu va faceti unele tatuaje noi pana pe 5 iunie. Cele cu tatuaje in zone vizibile vor fi contactate in privat si va voi oferi instructiuni de eliminare (temporara) a lor.

Va multumesc pentru timp si intelegere. Daca toata lumea va tine cont de aceste mici rugaminti, sunt convinsa ca vom avea cu toate un weekend memorabil.

Glumesc, fetelor, oarecum. Va iubesc pe toate,
Mireasa”

Mai multe articole despre:
scrisoare mireasa domnişoară de onoare