MENIU

Ce îi alungă pe bărbaţi?

<p>Cum să educi un bărbat imatur, &icirc;n funcţie de zodie</p>

Exista anumite elemente ale comportamentului tau care iti alunga toti potentialii pretendenti! Nu-i asa ca ti-ai dori sa stii care sunt acestea? Invata sa-l tii langa tine!

Invata sa te schimbi!
„Gelozia excesiva, curiozitatea dusa la extrem – creeaza disconfort in primul rand femeii. Framantandu-se tot timpul cu ganduri de genul: sigur are pe altcineva, ma insala, cine il suna, poate gasesc vreun indiciu prin buzunare, femeia traieste cu un disconfort emotional foarte mare si orice ar incerca partenerul sa faca, ea va privi cu suspiciune. Ce poate face este sa isi trateze aceste probleme, in primul rand pentru linistea proprie, apoi pentru obtinerea confortului alaturi de celalalt. Este bine sa inteleaga care este cauza geloziei, curiozitatii duse la extrem, ce se poate face sa le diminueze, sa simta in siguranta alaturi de partener. Daca nu reuseste singura este recomandat sa apeleze la un specialist.”, este de parere psihologul, scrie feminis.ro.

In ce fel te schimba esecurile in dragoste?
Depinde foarte mult de femeie, de structura de personalitate pe care o are, cat de puternica / vulnerabila este. In urma unor esecuri repetate, unele femei privesc urmatoarea relatie ca si cum aceasta ar fi prima, fara sa amestece trecutul cu prezentul. Sunt cazuri in care femeia este atat de marcata de ceea ce s-a intmaplat in trecut, astfel incat hotaraste sa aiba un comportament total opus fata de partenerii din fostele relatii. Alte femei il pedepsesc pe partenerul actual pentru ceea ce i s-a intamplat in trecut. Sunt cazuri in care femeia se invinovateste pentru ceea ce s-a intamplat in trecut si hotareste sa faca tot ceea ce isi doreste partenerul pentru a nu esua si de data aceasta.

Ceea ce este totusi comun pentru persoanele care au avut mai multe esecuri in dragoste :

- increderea in partener se construieste mai greu;
- anagajarea intr-o noua relatie se face cu multa atentie, prudenta;
- femeia are asteptari pozitive fata de relatie, este constienta de faptul ca intr-o relatie sunt si momente mai dificile.

Mai multe articole despre:
bărbaţi cuplu relaţie ce îi alungă