MENIU

Ce defecte și calități ai în funcție de data nașterii

Ce defecte și calități ai în funcție de data nașterii

Pasionatii de numerologie fac tot felul de calcule si aduc publicului nenumarate curiozitati legate de data nasterii fiecarui om. Iata ce defecte si ce calitati ai, in functie de ziua in care te-ai nascut.

Inainte, trebuie sa faci un calcul simplu. Aduna cifrele din data ta de nastere, astfel incat rezultatul final sa ajunga o singura cifra, de la 1 la 9. Exceptii – 11 si 22.
Exemplu
Data nasterii: 5.03.1980 – 5+3+1+9+8= 26 (2+6)=8

1. Independenta
Defecte: egoism, agresivitate, impulsivitate, tendinte de dominare
Calitati: simt puternic al independentei, calitati de lider, personalitate puternica, onestitate, loialitate, incredere de sine, dorinta de a reusi

2. Cooperare
Defecte: are tendinta de a da vina pe altii, usor dependent de ceilalti, sensibilitate, ego delicat, timid, temator
Calitati: spirit de echipa, tact, diplomatie, armonios, se adapteaza usor, respect fata de ceilalti, isi exprima sentimentele cu usurinta

3. Deschidere
Defecte: frivolitate, poate avea schimbari bruste de stare, sensibil la critici, probleme de concentrare
Calitati: are pofta de viata, este prietenos, distractiv, are imaginatie, este creativ, optimist, entuziast, sociabil, bun comunicator, este talentat la scris, vorbit, cantat si actorie

4. Ordine perfecta
Defecte: rigiditate, incapatanare, frustrat uneori, nu poate vedea imaginea in ansamblu, cateodata, dominator, ii lipseste deschiderea.
Calitati: ordonat, practic, onest, sincer, constiincios, discipinat, perseverent, hotarat, duce la bun sfarsit o sarcina, puternic simt al dreptatii, conservator.

5. Libertate
Defecte: inconsecventa, sare de la o idee la alta, are tendinte spre dependenta de substante, nu are rabdare, nu e atent la detalii.
Calitati: liber, aventuros, distractiv, entuziast, se adapteaza usor, creativitate.

Citește restul articolului pe sfatulparintilor.ro.

Mai multe articole despre:
dată defecte calităţi nasterii