MENIU

Câte VIEŢI VIITOARE mai ai, în funcție de ZODIE

Câte VIEŢI VIITOARE mai ai, în funcție de ZODIE

Zodia în care te-ai născut nu dezvăluie doar actualul tău destin, ci și pe cele viitoare. Află câte vieți viitoare mai ai, în funcție de luna în care te-ai născut.

Berbec

Berbecii vin pe lume după o viață marcată de eșecuri pe plan profesional, așa că vor face tot ce le va sta în putință pentru a reuși în această viață. Pentru că sunt foarte ambițioși, nu vor avea o problemă să îi dea pe alții la o parte, dacă știu că așa ajung unde își doresc. Mai au foarte multe de învățat și nu se vor desăvârși spiritual decât după opt vieți.

Taur

Taurii se nasc cu dorința de a rezolva toate nedreptățile din lume. Sunt firi altruiste și sunt capabili de sacrificiu, pentru a-și apăra principiile. Spiritual, sunt foarte evoluați și mai nevoie de alte două vieți viitoare, pentru a-și plăti datoriile karmice.

Gemeni

Ai capacități intelectuale extraordinare și reușești în viață bazându-te pe instincte. În ciuda inteligenței tale, nu ești foarte evoluat spiritual. Îți pierzi capul în fața unui teanc de bani sau a unor obiecte strălucitoare, iar această slăbiciune te va face să treci prin alte șase vieți.

Citeşte mai mult pe unica.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodie vieţi vieţi viitoare