MENIU

Cat de predispusă este să te înşele în funcţie de poziţia sexuală preferată

Pozitia sexuala preferata a unei femei spune multe despre personalitatea ei, despre predilectia ei la aventura si implicit despre predispozitia ei la inselat.

Clasicul misionar

Pozitia misionarului nu mai necesita niciun fel de explicatie in materie de cum se practica. Este cel mai des folosita pozitie sexuale, fiind baza pentru mai multe pozitii in functie de pozitionarea picioarelor, a bazinului si a trunchiului.

Femeia care prefera pozitia misionarului intre asternuturi are o fire sensibila, este adesea emotiva si se daruieste sufleteste total intr-o relatie. Ea insala rar, dar atunci cand o face are motive serioase. Femeia care prefera in pat pozitia misionarului isi insala partenerul de cuplu doar daca relatia merge foarte prost, iar toate incercarile pentru redresarea ei au esuat.

Unul peste celalalt

In aceasta pozitie, ea sta intinsa pe burta, iar el peste ea, ambii parteneri avand picioarele intinse. Membrele lui inferioare le marginesc pe ale ei, penetrarea avand loc printr-o alunecare du-te-vino a trupului barbatului peste cel al femeii.

Femeia care prefera aceasta pozitie adora sa simta puterea barbatului deasupra ei. Ea nu va insela atata timp cat partenerul ei este stapana pe situatie, pe sine si pe relatie, evident, fara a avea “tendinte dictatoriale”. Insa, daca barbatul ei da dovada de slabiciune, femeia isi va orienta rapid interesul catre al mascul care, in opinia ei, isi va onora cum trebuie calitatea de reprezentant al sexului tare.

Citeşte mai mult pe Lyla.ro

Mai multe articole despre:
cuplu înşelat poziție sexuală