MENIU

Cât de LENEŞI sunt oamenii, în funcție de ZODIE

Cât de LENEŞI sunt oamenii, în funcție de ZODIE

Simțim cu toții lene, în anumite momente, însă unii au relație ceva mai specială cu dorința de a nu face nimic. Vezi cât de leneși sunt oamenii, în funcție de zodie.

Berbec

Nativii acestei zodii sunt ambițioși și vor cu orice preț să reușească în carieră, așa că lenea nu îi caracterizează. Duc la bun sfârșit orice sarcină primesc și nu se dau în lături de la muncă. Dacă nu primesc destule responsabilități, devin nefericiți și caută să se orienteze în altă direcție.

Taur

Taurii sunt cei mai leneși oameni din întreg zodiacul, nu pentru că le este teamă de muncă, ci pentru că nu vor să iasă din zona lor de confort. Odată ce ajung pe un post, cu greu vor ținti mai sus, pentru că ei vor să se bucure de lucrurile mici ale vieții. Nativii acestei zodii nu vor face ore suplimentare decât în cazuri speciale și nu vor răspunde la telefonul de serviciu, după ce au plecat de la birou.
 
Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de comunicarea și puterea de adaptare, când vine vorba de îndeplinirea mai multor sarcini în același timp. Au o minte ageră și trebuie stimulați constant, pentru a nu-și pierde interesul. Nativii acestei zodii au o personalitate duală, din această cauză își schimbă ușor starea de spirit și pot fi distrași cu ușurință. Chiar și așa, lenea nu caracterizează persoanele născute în această zodie.

Citeşte mai mult pe unica.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodiac leneş lene