MENIU

Cât de "dotat" e, în funcţie de zodie. Află-i secretul de la prima întâlnire!

Cât de "dotat" e, în funcţie de zodie

Iti face cineva cu ochiul de o perioada de timp, insa nu esti sigura ca ar fi un partener foarte bun pentru tine in pat? Ei bine, ar trebuie sa stii ca poti sa iti dai seama de cat de bine e "dotat" pretendentul tau dupa zodia in care acesta s-a nascut.

Nu trebuie sa mai astepti pana la primul contact sexual pentru a afla exact despre ce are partenerul tau in dotare, ci poti foarte usor sa deduci acest lucru din ziua sa de nastere. Continua sa citesti mai jos, daca vrei sa afli cum sunt dotati barbatii din fiecare zodie.

Unii dintre cei mai aprigi si fertili, berbecii se numara printre cei mai norocosi cand vine vorba de ,,mandrie masculina”, dar au si un mare defect. Fiind foarte constienti de potenta lor, iti vor parea un pic aroganti sau chiar nesimtiti pe alocuri, insa pot deveni foarte usor partenerii ideali, daca stii cum sa-i tii langa tine.

PROMOTIE URIASA LA eMAG. CONSULTA OFERTELE AICI

Cei din zodia taur sunt la fel ca berbecii, doar ca lor le place foarte mult aventura. Nu te astepta sa stea prea mult pe langa tine, daca nu-i oferi motive serioase seara de seara sau de cate ori faceti voi dragoste. Sunt amantii ideali, intrucat nu se lauda cu cuceririle lor.

Gemenii nu sunt la fel de norocosi, dar acestia au de partea lor un alt farmec al fizicului care poate sa rapeasca cu usurinta orice privire de la orice femeie. Nu fiti surprinsa daca va treziti in patul unui barbat din zodia gemeni si nu stiti cum de v-a adus acolo.

Racii sunt ghinionisti de-a dreptul, dar sunt cei mai tandri oameni pe care i-ai putea intalni. Singurul defect este ca nu se pricep la a fi amanti, asa ca iti vei da seama foarte usor daca te insala.

Leii sunt incredibil de egoisti, insa nu atat de alintati de mama-natura. Daca te incurci cu un leu, s-ar putea sa ai mult de suferit.

Continuarea pe lyla.ro

Mai multe articole despre:
amant potenţă zodii potente bărbat dotat zodii pat