MENIU

Care sunt ținutele vestimentare atractive ale sezonului în viziunea unui consultant german de modă

Termenul de 'statement piece' care înseamnă o piesă vestimentară care atrage atenția și trimite un mesaj spre cei din jur, folosit până acum numai în jargonul industriei modei a început să fie folosit și la reuniuni mondene pentru a desemna hainele foarte colorate sau foarte împodobite, scrie agenția DPA în ajunul deschiderii 'Berlin Fashion Week' care se va desfășura între 19 - 23 ianuarie în capitala Germaniei, potrivit AGERPRES.

În colecțiile din acest sezon există o mulțime de 'statement piece' incluzând modele și texturi expresive, foarte rafinate dantele negre suprapuse, fire metalice, împletituri din paiete, nituri și gulere care par de piatră, afirmă consultantul de modă Andreas Rose, considerat un guru al modei în Germania.

El susține că 'statement piece' sunt cele mai potrivite în situația în care ne aflăm în lumina reflectoarelor. Dacă intenționați să vă construiți un profil de top, ați putea asorta blugii tip burlan cu o pereche de cizme trăsnet sau o fustă de piele cu talie mare cu cizme pe gleznă, sugerează Rose.

Puloverele din bumbac pot arăta grozav cu pantaloni din denim și adidași, mai spune acesta despre stilul atractiv în modă.