MENIU

Care este profilul tău sexual în funcție de zodie. Ce nativi pot avea o relație cu scântei

Partenerul ideal poate fi găsit în cel mai neașteptat mod

Astrologia definește relațiile noastre cu oamenii cu care intrăm în contact în funcție de compatibilăți, iar acest principiu este valabil și pentru compatibilitatea sexuală.  Iată care este profilul tău sexual și care sunt cele mai bune afinități în funcție de semnul tău zodiacal. 

Femeia Berbec

Femeile din această zodie sunt obișnuite să fie pline de entuziasm și nerăbdare. Pentru ele, sexul este un moment în care se concentrează pe moment. Nu este nevoie să prelungească plăcerea; pentru ele, este vorba de cucerire și profită de dorință atunci când aceasta există.

Datorită nerăbdării sale, femeia Berbec este compatibilă cu semnele de foc Săgetător și Leu și cu semnul de pământ Taur pentru latura sa senzuală și voluptoasă, potrivit Elia.

Femeia Taur

Le place să facă plăcerea să dureze, așadar sunt compatibile cu zodia de foc Leu, adesea prezentată ca regele performanței, dar și cu zodia Berbec și cu zodia de apă Pești, o zodie foarte senzuală.

Femeia Gemeni

Pentru Gemeni, sexul este imposibil fără imaginație. Curiozitatea lor îi determină să încerce și să-și imagineze tot felul de jocuri, iar fanteziile pe care le îndeplinesc le fac inima să bată mai repede. Semnele compatibile includ Racul pentru latura sa romantică, Leul care apreciază să fie văzut ca o provocare și Balanța care este sensibilă la jocul tău dublu.

Femeia din Rac

În general, nu pun sexul în centrul priorităților lor, sau cel puțin nu la fel de mult ca alte zodii.  Femeile Rac sunt compatibile cu alte semne de apă, cum ar fi Peștii, care, de asemenea, plasează senzualitatea și dragostea în centru, Gemenii, un semn de aer, și Capricornul, un semn de pământ credincios.

Femeie Leu

Semn de foc, femeia Leu vede sexul înainte de toate ca pe o performanță. Chiar dacă asta înseamnă uneori să uiți ceea ce este esențial. De asemenea, semnele de foc, Berbecul și Leul au același apetit. Săgetătorul ar putea fi, de asemenea, o pereche bună pentru ei, ajutându-i să își maximizeze performanțele. Ca semn de apă, Scorpionul ar putea aprecia performanța ta!

 

Femeia Fecioară

Sunt obișnuite să se controleze în orice situație, iar discreția este importantă pentru ele. Pentru ei, sexul este pur și simplu o extensie a lui "te iubesc", o chestiune de atracție.

Mai multe semne sunt compatibile cu o Fecioară calmă: Balanța, un semn de aer pentru care decorul este esențial. Racul, un semn de apă romantic, și Capricornul credincios, un semn de pământ.

 

Femeile din Balanță

Dorințele și sentimentele lor trebuie să fie în armonie. Doar așa se pot simți împliniți și se pot bucura Balanțele. Între emoții și senzații, inimă și corp, un echilibru perfect le permite s'evadarea și trezirea senzualității lor. Iată care sunt semnele compatibile cu Balanța: Racul, care este numai piele și iubește felul în care faci lucrurile, Vărsătorul, un alt semn de aer, și în cele din urmă Leul, care te vede ca pe un trofeu.

Femeia Scorpion

Din punct de vedere sexual, femeile Scorpion nu au nicio problemă în a se lăsa pradă celor mai mari fantezii ale lor și în a-și exprima temperamentul extrem. Printre semnele compatibile cu Scorpionii se numără senzualul Taur, Gemenii, care ar putea foarte bine să te înnebunească, și Peștii, un semn sensibil cu un apetit nesfârșit.

 

Femeia Săgetător

Pentru ele, nu există nimic mai natural decât sexul. Nu există tabuuri și doar experiența contează. O serie de semne sunt compatibile cu Săgetătorul, începând cu Berbecul, care este foarte spontan și întreprinzător, și Vărsătorul, un semn de apă.

Femeia Capricorn

Capricornii văd sexul ca pe un act puternic, aproape un angajament, și pun fidelitatea pe el.  Racii sunt deosebit de compatibili cu capricornii, datorită naturii lor romantice. Discreția încrezătoare în sine a Fecioarei te poate, de asemenea, liniști în relațiile tale, iar în cele din urmă, pentru un pic mai multă provocare, nimic nu se compară cu un Gemeni.

Femeia Vărsător

Nu se dau în vânt după prima persoană pe care o întâlnesc și nu le place să piardă controlul de la prima întâlnire. Este foarte important pentru ele să își păstreze capul pe umeri. Cu toate acestea, sexul este mai presus de orice distracție pentru ele și nu duc lipsă de idei pentru a-și condimenta viața amoroasă și sexuală. Racii sunt deosebit de compatibili cu tine datorită naturii lor romantice. Între compatibilități se numără Fecioara, dar și Gemeni.

 

Femeie Pești

Pentru eli, sexul este un moment atemporal, subtil, în care se lasă ghidați de pofta lor de dulce. Le place să nu controleze nimic și să se lase purtați de val. Cele mai bune potriviri pentru Pești sunt semnul de pământ Taur și semnul de apă Scorpion. 

Mai multe articole despre:
horoscop sexual compatibilitate sexuala zodii