MENIU

Black Friday la Vivre.ro. Reduceri la articole pentru camera copilului

Magazinul Vivre.ro a da startul campaniei de Black Friday și anunță reduceri consistente la mai multe categorii de produse. Iată câteva dintre cele mai atractive oferte la produse pentru camera celor mici. 

Întreaga ofertă Vivre.ro o găsiți LA ACEST LINK

Set lenjerie de pat si pilota Single Ranforce Supreme Speedway. Set: 1 pilota cu dimensiunile 155x215 cm, 1 cearsaf de pat cu dimensiunile 160x240 cm, 1 cearsaf de pilota cu dimensiunile 160x250 cm, 2 fete de perna cu model diferit, fiecare cu dimensiunile 50x70 cm, 1 masca pentru cadrul patului cu dimensiunile 40x490 cm. Mai multe detalii și alte oferte de la Vivre.ro de Black Friday găsiți LA ACEST LINK.

Cufar pentru copii Room Two Build. Dimensiuni: lungime 43.5 cm/latime 42.5 cm/inaltime 39.5 cm. Recomandat: peste 4 ani. Greutate: 7.9 Kg. Material: MDF, plastic, otel. Mai multe detalii și alte oferte de la Vivre.ro de Black Friday găsiți LA ACEST LINK.

Scaun de birou pentru copii Funny Creatures. Inaltimea scaunului este ajustabila de la 78 cm pana la 90 cm. Inaltimea sezutului este ajustabila de la 42 cm pana la 54 cm. Greutate maxima suportata: 80 kg. Scaunul de birou este prevazut cu 5 roti functionale. Mai multe detalii și alte oferte de la Vivre.ro de Black Friday găsiți LA ACEST LINK.

Organizator pentru carti Flowers and Birds. Este prevazut cu 4 compartimente. Varsta recomandata: 18+ luni. Imaginile secundare sunt cu titlu de prezentare, produsul vizat este organizatorul pentru carti. Mai multe detalii și alte oferte de la Vivre.ro de Black Friday găsiți LA ACEST LINK.

Lampa de veghe Love Heart. Designul acestor produse a fost creat in Australia de catre un parinte, adaptand caracteristicile lampilor pentru a se potrivi nevoilor celor mici si celor mari. Mai multe detalii și alte oferte de la Vivre.ro de Black Friday găsiți LA ACEST LINK.