MENIU

Black Friday 2018. Cele mai tari reduceri la parfumuri de la Elefant

Black Friday 2018. Dacă sunteți în căutarea unui parfum de damă, în această perioadă aveți câteva oferte foarte bune la Elefant.ro. Iată câteva dintre cele mai atractive reduceri la parfumuri pentru femei.

Întreaga ofertă la parfumuri de damă o găsiți LA ACEST LINK. 

Apa de parfum Chopard Wish, 75 ml. Note de varf: caprifoi, capsuni, salcam, floare de portocal, nuca de cocos, agrise, lemn de trandafir brazilian, para, coacaze negre, yuzu. Note de mijloc: miere, violeta, orhidee, lapte, heliotrop, lacramioare, iasomie, magnolie, osmanthus. Note de baza: lemn de santal, ambra, paciuli, vanilie, caramel, tamaie, boabe de tonka, caramel. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri de damă de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Apa de toaleta Nino Cerruti Cerruti 1881. Parfumul a fost lansat in anul 1995. Compozitia sa este usor exotica, cu o esenta de flori de violete, iris si iasomie, combinata cu tonuri puternice de specii rare de arbori, amestecata cu flori proaspete de portocal. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri de damă de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Apa de parfum Burberry Burberry Brit. Note de varf: lamaie verde, migdale, para. Note de mijloc: bujor, zahar, migdale caramelizate. Note de baza: lemn de mahon, ambra, boabe de tonka, vanilie. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri de damă de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Apa de parfum Chopard Casmir. Note de varf: piersica, caise, coacaze negre, zmeura, mango, nuca de cocos, bergamot. Note de mijloc: mandarina, garoafa, scortisoara, iasomie, muscata, lacramioare. Note de baza: vanilie, rasina benzoica, boabe de tonka, opoponax, ambra, mosc, paciuli, lemn de santal. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri de damă de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Apa de parfum Jimmy Choo. Jimmy Choo pentru femei are o esenta floral-fructata, cu accente subtile ale unor ingrediente rare, ce reusesc sa redea o aura unica a atractivitatii si a senzualitatii feminine. O aroma ce inspira buna dispozitie si combina mireasma calda a notelor lemnoase cu prospetimea suculenta a celor fructat-florale. Recipientul are un design modern care intregeste cu succes imaginea acestui produs. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri de damă de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Apa de toaleta Nina Ricci Nina. Nina Ricci Nina este un parfum senzual care imbina luxul francez, carisma, senzualitatea si tandretea. Combinatia unica dulce-amara a parfumului Nina va stimuleaza simturile. Parfumul Nina Ricci Nina este un parfum pozitiv, sticla avand forma unui mar.Notele sale romantice si jucause o sa va cucereasca. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri de damă de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Apa de parfum Carolina Herrera 212 VIP. Aparut in anul 2010, 212 VIP este unul dintre cele mai bine cotate parfumuri ale Casei Carolina Herrera. Romul si fructul pasiunii sunt doua dintre ingredientele folosite, iar parfumierul Alberto Morillas nu a precupetit niciun efort pentru a crea ceva memorabil. Urmeaza moscul si gardenia, avand la baza boabe de tonka si vanilie. 212 VIP este stralucitor, exclusivist si reda perfect forfota fermecatoare a metropolelor. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri de damă de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Apa de toaleta Moschino Cheap And Chic. Moschino Cheap & Chic un parfum tandru potrivit pentru femeile care iubesc sa fie rasfatate. La tonurile florale de violete si cyclamen au fost adaugate note de lemn amar care dau un plus de originalitate acestui parfum. Notele de baza prezinta un parfum de vanilie cremoasa care mangaie simturile si relaxeaza corpul si mintea. Moschino este o marca recunoscuta pentru design si produse extravagante iar acest lucru este evidentiat si de sticluta utilizata la Cheap & Chic; esenta din interior este insa potrivita chiar si doamnelor foarte elegante oferind armonie si o mireasma proaspata, cu tonuri preponderent florale. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri de damă de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK. 

Apa de parfum Christian Dior J adore. J'adore de Christian Dior este un parfum lansat in 1999. Creatorul din spatele acestui parfum este Calice Becker. Note de varf: magnolie, pepene, piersica, para, bergamot, mandarina. Note de mijloc: tuberoza, prune, violeta, orhidee, frezie, iasomie, lacramioare, trandafir. Note de baza: mosc, vanilie, cedru, mure. Mai multe detalii și alte oferte la parfumuri de damă de la Elefant.ro găsiți LA ACEST LINK.