MENIU

Bebelușa Oana: “Soțul meu stă cu copiii, eu sunt mereu plecată”

Noua activitate de reporter monden și sala de balet îi răpesc din timpul pe care ar trebui să îl petreacă cu copiii. Astfel, vedeta ne-a povestit cine se ocupă mai mult de cei mici.

După ce a fost 10 ani “Cârcotaș”, Bebelușa Oana s-a transformat în “Cusurgiu”. Primăvara aceasta, Mihai Găinușă, Codruț Kergheș (Dezbrăcatu), Tavi Pășcuț (Mistrețu),împreună cu Oana Ioniță (Bebelușa), s-au separat de echipa de la Cronica Cârcotașiilor, și au pus bazele unui nou proiect de emisiune. “Cusurgiii” Dacă Găinușă și Codrut vor fi prezentatorii, Tavi va sta pe la butoane, Oana a fost aleasă reporter de monden. Așadar, după 10 ani de muncă în platou, Oana a ajuns să ia interviuri, situație care nu prea îi convine. “Nu prea îmi place, pentru că nu am mai făcut asta, dar încep să mă obișnuiesc. Dacă nașu (Găinușă) zice, trebuie să fac, nu pot refuza”, ne-a spus Oana.

Munca îi răpește timpul de familie
Oana Ioniță este genul de femeie care vrea să fie independentă, nicidecum nu se mulțumește să fie întreținută de un bărbat, așa cum multe dintre pseudo-vedetele noastre preferă. Deși a născut lunile trecute al doilea copil, Oana nu renunță la activitățiile ei, preferând să lase copii mai mult în grija tatălui. “Dacă aș renunța acum la sala de balel, ar însemna să dau cu piciorul la 4 ani de muncă. Nu pot să mă retrag nici din televiziune, pentru că și astacontribuie la satisfacția de care am nevoie. Soțul meu stă mai mult cu copii, eu sunt destul de ocupată. Uneori o mai iau pe cea mare cu mine la sala de balet, ea spune că e antitalent, dar eu cred că va progresa. Așa că, decât să stau acasă și să fiu o femeie frustrată și nemulțumită, prefer să muncesc și să fac sute de copii fericiți, nu doar pe ai mei”, ne-a mai povestit Oana.

 

Mai multe articole despre:
oana ioniţă