MENIU

Barbatii supun femeile la trei teste, la prima intalnire

In ciuda preconceptiei potrivit careia barbatii tot ce vor la prima intalnire este sa intre in patul femeii, acestia sunt, in realitate, destul de receptivi si analitici in ceea ce priveste gesturile reprezentantelor sexului frumos.

Iata care sunt cele trei teste la care barbatii supun femeile la prima intalnire!

Testul portofelului

Chiar daca invitatia in oras nu a fost facuta cu tam-tam si intr-un mod foarte explicit de barbat, este de la sine inteles ca el plateste nota, cel putin asa gandesc femeile. Multi barbati considera ca este absolut normal ca ei sa plateasca nota la prima intalnire, totusi analizeaza daca ea, femeia, isi manifesta minima intentie de a-si plati consumatia. Testul portofelului vizeaza fix momentul in care chelnerul aduce nota. Daca ea isi ia geanta in acel moment, cu scopul de a-si scoate portofelul, ea da dovada de politete, de atentie, iar barbatul de la masa, chiar daca plateste el in final, apreciaza cu adevarat gestul ei.

Testul petrecerii

Asa cum conteaza pentru femei ca partenerii lor sa fie sociabili, sa stie sa se faca placuti intr-un cerc oarecare de oameni, conteaza si pentru barbati. Al doilea test este cel al petrecerii, in care el o invita la reuniune unde ea, practic, nu cunoaste multa lume sau poate il cunoaste doar pe el. Felul in care ea interactioneaza cu oamenii, capacitatea ei de a se integra intr-un grup de necunoscuti are o pondere mare in ochii barbatului. Cu cat este mai sociabila (evident, fara a da in extreme), cu atat barbatul va fi mai incantat de noua sa potentiala iubita.

Citește articolul integral pe Lyla.ro.

Mai multe articole despre:
test femei bărbaţi cuplu prima intalnire