MENIU

Bărbații din zodiac puși pe mințit și înșelat. Horoscopul inimilor frânte

Bărbații din zodiac puși pe mințit și înșelat. Horoscopul inimilor frânte

Uneori, cei mai fermecători bărbați se dovedesc a fi cei mai mari mincinoși. Din păcate, este greu să prezici cine te-ar putea minți și cine nu. Însă astrele îți pot dezvălui, cel puțin, ce zodii sunt mai predispuse la disimulare și înșelătorie. 

Orice bărbat poate minți sau înșela la un moment dat. Dar, atunci când face parte dintr-una din următoarele zodii, șansele să-ți ascundă adevărul sunt mai mari. 

Iată care sunt semnele care vor trăda și vor spune minciuni:

Gemenii se adaptează circumstanțelor

Și o fac cel mai bine ascunzând adevărul, atunci când acest lucru îi avantajează. Firea cameleonică a bărbaților Gemeni va ieși la iveală acum, mai mult ca oricând. Nativii din zodia Gemenilor sunt cunoscuți ca ”înșelătorii” zodiacului.

Racul își acoperă greșelile

Bărbații din zodia Racului nu sunt cele mai sincere persoane din lume. Uneori, mint fără să-și dea seama, exagerând lucrurile sau trecându-le sub tăcere. În astfel de cazuri, nici măcar nu consideră că te înșală. Alteori, însă, ascund cu premeditare adevărul, legat de anumite fapte reprobabile pe care le-au făcut.

Leul minte din orgoliu

Bărbații din zodia Leului mint, de multe ori, ca să-și protejeze imaginea. Sunt persoane egocentrice, care țin să apară în cea mai bună lumină în ochii celorlalți. De aceea, uneori calcă dincolo de linia fină ce desparte adevărul de exagerări și înșelătorie.

Scorpionul este pus pe înșelatorii

Poate că bărbații din zodia Scorpionului ar trebui să fie în topul listei în ce privește minciunile. Scorpionii sunt, prin natura lor, cei mai pricepuți mincinoși din zodiac, putând să te fascineze cu poveștile lor. 

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop barbati compatibilitate zodii